söndag 23 oktober 2011

Från hjärtat.

Det syns inget på utsidan, men det känns desto mer på insidan. I torsdags fick jag ju en Liebster award från Lingonhjärta och det har verkligen gjort den här helgen lättare att uthärda.
Jag visste inte att jag var den första att kommentera på hennes blogg, men jag vet att jag kommer fortsätta göra det eftersom den blogg är lite utöver det vanliga. En nygift bokbloggande släktforskare boende i Argentina. Kan det bli mer exotiskt? Tack för din fina blogg och tack för att du uppmärksammar mig!


Jag följer dessa enkla regler:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personerna som gav er Awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra

Jag skulle inte vilja påstå att det var lätt, men nu har jag valt ut fem andra bokbloggare som jag vill uppmärksamma. Jag har ingen aning om bloggarna i fråga har tusen eller en läsare om dagen. Det spelar ingen roll. Det är innehållet som räknas. Uppmärksamhet tack!

 Först vill jag dela ut till en bokbloggare som jag är lite osäker på om han kommer ta emot den. Kan vara lite kontroversiellt att sätta gulliga hjärtan på en blogg fylld av blod, virus och skräck. Jag pratar såklart om Swedish Zombie. Han verkar vara helt outröttlig i sin kärlek till zombies och han har fått många av oss andra bokbloggare att sakta men säkert öppna våra hjärtan för denna något udda boksmak. Inte nog med att han skriver fantastiska recension, han kör även med en massa utlottningar och författarintervjuer. Bloggen är väl värd ett besök...om du vågar...

Erikas bokprat. Du får mig att må så bra! Här är det en blandning av ljudböcker och vanliga. Att Erika lyckas få städningen att verka mindre tråkig, genom att lyssna på en bok, är beundransvärt och inspirerande. Allt går med hjälp av böcker! Att hon dessutom är med i en bokklubb som heter Litteraturens vänner gör inte det hela sämre.

Boklusens bokblogg besöker jag ofta. Hon läser och recenserar väldigt fort och varje gång jag kikar in finns det något nytt att upptäcka. Hon sammanställer även veckans topplista hos Bokus, vilket gör att jag inte behöver gå in där så ofta. Bra för plånboken. Boklusen är även en kvinna som kommenterar flitigt och sådana behövs det fler av!

Uppbokad skriver inte inlägg så ofta, men när hon väl gör det är de genomtänkta och helt underbara. Vi har absolut inte samma boksmak men hennes recensioner får mig att vilja utmana mig själv. Kliva lite utanför den där ramen och upptäcka något nytt.

Beas bokhylla har så där snygg design så man blir lite grön i ansiktet. Vi får följa med henne (och Syster S som även skriver där) på utflykter, resor och besök i bokhandlar jag gärna skulle haft runt knuten. Hon/de skriver inlägg väldigt ofta och det är lika spännande varje gång man kikar in där. Var har hon nu varit? Vad har hon fyndat denna gången?

6 kommentarer:

 1. Tack snälla du!! Jätteroligt att läsa vad du tycker och att du tycker om min blogg:)!

  SvaraRadera
 2. En gammal skräckgubbe som jag blir lätt rörd, vettu! TACK SÅ MYCKET! Jag blir skitmallig av en award från Boktagen!!!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla vad glad jag blir! Det känns stort att få någon att må bra så jag sträcker på mig idag!

  SvaraRadera
 4. =D

  Åh så fina val!! Också några av mina favoritbloggar men även en nykomling.
  Och tack själv :)

  SvaraRadera
 5. Vad kul att alla blir så glada!

  SvaraRadera
 6. Ena på engelska och ena på svenska. Gillar egentligen engelska bäst när författaren har det som modersmål. Blir bättre. Speciellt Rockböcker.

  SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!