söndag 4 mars 2012

I min bokylla- A

Jodå, jag lever och läser, men orkar inte recensera. Tänkte dock hänga på grejen med att presentera böcker från mina bokhyllor. Många i bokbloggsvärlden är på och jag har ingen aning vart den här idén började, men såg den hos Erika första gången. Vi börjar alltså på A och slutar på Ö. Får se hur lång tid det tar.
Härliga Alice i Underlandet av Lewis Carroll. Borde stå i var mans bokhylla.

Mästaren på intriger, Ken Follet har skrivit boken A dangerous fortune. Just nu ligger den på is i min läshög, men snart ska jag ta itu med den igen. Förbannat bra!

Fantasyromanen Abarat av Clive Barker. Läst den en gång för en massa år sedan och gillade den. Tydligen är det första delen i en serie.
All together dead av Charlaine Harris. Del 7 i serien om Sookie Stackhouse. Har ännu inte haft nöjet att läsa den.7 kommentarer:

 1. Idén kom urspungligen från mig, fast jag har dock inte följt alfabetet rakt igenom utan tagit bokstäverna hipp som happ ;)

  SvaraRadera
 2. Ken Follett är riktigt duktig. Har du läst Pillars of the Earth? Eller kanske sett serien som är baserad på den boken?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar Ken Follet. Har både läst och sett serien. De är båda riktigt bra!

   Radera
 3. Kul att du hänger på, ett kul sätt att se vad som finns i bokhyllorna, om det går att hitta alla bokstäver. Tack till Louise för iden :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, stort tack till Louise! Och det är verkligen spännande att få smygkika hos folk =)

   Radera
 4. Vilken rolig idé Louise! =) Får se om jag lyckas hitta på alla bokstäver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Det är roligt att en idé från min lilla blogg helt plötsligt spridit sig så mycket :)

   Radera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!