fredag 6 januari 2012

Hipp hipp hurra på Boktagens födelsedag!

Idag är det exakt ett år sedan jag tog mina första vingliga steg ut i bokbloggsvärlden. I början var jag nervös och det kändes skönt att sitta gömd bakom en skärm, men ju mer jag vågade skriva desto fler läsare fick jag. Detta gjorde mig taggad och jag vågade lita på att jag faktiskt kunde skriva och recensera. Idag ångrar jag inte en sekund att jag har en bokblogg och jag trodde aldrig att jag skulle finna så mycket värme, gemenskap och så många trevliga människor i cyber rymden.

Om jag nu ska hålla ett litet tacktal och börja namedroppa så börjar jag från början. Allt är Calliopes fel! Det var hennes blogg jag började läsa för många år sedan. Jag blev, som så många av er andra, totalt kär. I början läste jag bara hennes, men efter ett tag vågade jag ge mig ut på okänt vatten. Där hittade jag Bokhororna (ja, jag upptäckte dem väldigt sent) EnligtO och En bok om dagen. Vilka kvinnor! Det är bloggar som jag fortfarande läser och om ni läser detta vill jag bara säga: Tack och sluta inte blogga för guds skull!

Nu när Boktagen hade fått lite kött på benen började jag lämna kommentarer hos andra och jag såg även att ni började kommentera hos mig. Det var så jag hittade Erikas Bokprat, Alkb, Boktokig, Swedish zombie och fina Lingonhjärta långt borta i Argentina. Och så klart många, många fler!! Jag skulle kunna göra en oändlig lista på bra bloggar, men lättast blir det om ni kollar i högermarginalen. Där hittar ni alla mina favoriter.

Efter att ha bloggat i ca 6 månader fick jag lite uppmärksamhet i den lokala median och det gjorde mig mäkta stolt. Det blev även en "månadens bloggare" i september.

Så nu inleder jag detta nya bloggår med att säga TACK! Tack till alla mina vänner som har stöttat mig och tack till min man som orkar lyssna när jag babblar böcker, recensioner, statistik och inlägg. Tack till min familj och framför allt det största tacket i världen till mina läsare! Ni är underbara och jag är så glad att ni finns. (Nu blev det lite grus i ögonen, men ni är ju bäst!)

Om det är något ni vill säga, tycka till om eller undra, så tveka inte att skriva till mig. Antingen här på bloggen eller så kan ni skicka ett mail till leeappelgren@hotmail.com

11 kommentarer:

 1. Stort grattis på ettårsdagen! Vad vore världen utan bra bokbloggare att nörda med...

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! Att bokblogga blir snart ett begär, visst?!!

  SvaraRadera
 3. Hipp Hipp Hurra igen :-) känns extra roligt för att vi har följt varandras bokbloggande från början. Nu kör vi så det ryker under 2012 och många år därtill!! Njut av ettårsdagen och tack för en fin blogg och fint kamratskap!!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Va roligt det är när det håller! :)

  SvaraRadera
 5. Tack så otroligt mycket för alla fina gratulationer. Ni är underbara!!

  SvaraRadera
 6. Grattis!

  Det kan aldrig finnas för många bokbloggare och du är bra just för att du har en så varm och personlig ton.

  Hurra, hurra, hurra.


  Kram Frida

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅH!!! Tänk att jag missade din födelsedag! Fy på mig! Så får i efterhand säga istället tack för en fantastisk blogg och för din härliga humor. Så roligt att vi har delat ett helt år tillsammans redan och många fler ska det bli :D
  HURRA & GRATTIS finaste Boktagen!!!

  KRAM!

  SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!