torsdag 24 februari 2011

Min bokrea del 1

Det var absolut inte meningen att jag skulle köpa något i bokhandeln eftersom jag redan har beställt på nätet, men vad kan man gör när böckerna hoppar upp i famnen på en?
Mordet i eiffeltornet är första delen i en serie som jag hörde talas om via Calliope. Ser verkligen fram emot att läsa den.

Sen blev det en samling med svenska folksagor. Tyckte den såg fin ut och så var Prins Hatt under jorden med så då var jag tvungen.

Camilla Ceders bok har jag varit och fingrat på många gånger. så jag tänkte att nu var det dags.

Sen kände jag att jag behövde en bilderbok för vuxna så valet föll på Naturens rekord. Jag har bläddrat lite i den och den ser lovande ut.Sen var jag ju tvungen att köpa den fin, fina boxen alla pratar om. Den andra har jag beställt från nätet. Jag började läsa Pappa Långben igår. Inte nog med att boxen är underbart vacker, den luktar oh så gott!

2 kommentarer:

  1. Jag köpte också mord i eiffeltornet. Har hört mycket gott om den =)

    SvaraRadera
  2. Eftersomd et var klass ett varning här igår (halt) så läste jag hela boken igår. Den var lite roroig. Jag tyckte om själva idén och allt men det var väldigt mycket presentationer. Jag hopps att de översätter någon mer bok så att man får en till att jämnföra med =)

    SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!