lördag 14 maj 2011

Favorit i repris.

Sommaren är en ljuv tid. En tid då man ska ligga i hängmattan (eller annan valfri plats om man inte vill bli krokig i ryggen) med en hel trave böcker bredvid sig och sörpla på hemmagjord flädersaft. Man ska ha gott om tid till att läsa de där böckerna som man har sparat på och suktat efter att läsa hela hösten. Ahh!
För mig kommer detta dock bli en omöjlighet i sommar, inte bara för att jag inte äger någon hängmatta, utan för att jag ska jobba i princip varje dag förutom söndagar. Sådant är det tuffa livet som student. Förra sommaren läste jag ca 3 böcker. Fler än så gick inte eftersom jag aldrig lyckades hålla koncentrationen uppe eftersom jag var så trött. 
Denna sommaren har jag bestämt mig för att gör lite annorlunda. Jag ska helt enkelt göra en omläsning på vissa böcker som jag har tyckt om tidigare. På detta sättet får jag ju läst samtidigt som jag inte behöver koncentrera mig så djupt, eftersom jag vet ungefär vad som händer. Bra idé va? Hur ska ni göra i sommar?


Sommaren börjar 1 juni och slutar 1 augusti (enligt mig) och här är en lista på några böcker jag tänkte läsa.
Shantaram
Utvandrarsviten
Vindens skugga
The Dirt

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att behöva jobba... been there, done that! Så jag vet hur jobbigt det är!!! Hoppas du i alla fall hinner läsa lite!

  SvaraRadera
 2. Tokälskar din bild på styvmorsviolerna!

  Du satsar på omfång vad gäller läsning i sommar ser jag!

  SvaraRadera
 3. Boktoka; Ja, det är riktigt trist! Och jag hoppas också jag hinner göra det =)

  Violen; Tack så jättemycket! Har ett fint macroobjektiv till kameran. Ja, man får blanda om man inte har så mycket tid =)

  SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!