tisdag 10 maj 2011

Tematrio - Utomnämnes.

I veckans tematrio vill Lyran att vi ska berätta tre saker om oss själva som inte är bokrelaterat. De tre saker jag vill berätta om har alla en gemensam nämnare.


1. Musik, musik, musik! Stora delar av mina dagar består av att lyssna på musik. Just nu sitter jag till exempel och lyssnar på den här listan på Spotify. Om ni klickar och lyssnar kanske ni märker att det mest är hårdrock som gäller. Ända sedan Guns N´Roses släppte Use Your Illusions 1991 har jag varit helt fast i denna genre. Det finns så klart en hel del annan musik, av lite lugnare typ, att nämna. T.ex Ray LamontagneTom Waits och Douglas Unger. Kolla gärna in dessa artister som förgyller min vardag.


2. Att besöka Sweden Rock Festivalen är obligatoriskt för mig. Denna underbara festival gör även att två av mina andra intressen faller samman; träffa nya människor och dricka öl (haha!). Jag älskar känslan av att ha burit på tält, kylväskor, liggunderlag och partytält och sedan slå sig ner, öppna en öl och bara njuta av att musik kommer fylla mina öron i 3 dygn. Det regnar aldrig på festival, alla är alltid på bra humör och artisterna gör sina absolut bästa framträdande någonsin. Bara så ni vet =)


3. En ganska ny hobby jag har är att lösa melodikrysset. Lovely, för här kombineras både musik och tävling. Något som jag gillar väldigt skarpt.


Där har ni mina tre inte-bokrelaterade-intressen. Och vet ni det absolut bästa? I sommar ska Melodikrysset spelas in på Sweden Rock. Den ni! Fatta att jag är överlycklig!
Bild lånad från bltsydostran.se

5 kommentarer:

 1. Musik och böcker - skön kombo. Hårdrock är dock inte för mig...melodikrysset däremot! Najs!

  SvaraRadera
 2. Melodikrysset är inte helt fel =)

  SvaraRadera
 3. Kul att läsa om ditt musikintresse!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar hårdrock. I och för sig så älskar jag typ all musik men hjärtat klappar lite extra hårt för hårdrocken. Roligt att se att du brinner så för det :)

  SvaraRadera
 5. Ja, hårdrock är det bästa =)

  SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!