måndag 11 april 2011

Är jag lite galen?

Molnfri bombnatt har gjort mig  knäpp. Jag somnar med den och jag vaknar med den. Jag kan inte sluta lyssna! Istället för att lyssna på P3 (som jag alltid gjort tidigare) på morgonen är det nu bara Hedwigs berättelse jag hör. Hunden tittar konstigt på mig, för när jag är hemma har jag slutat prata. Jag bara lyssnar. När jag diskar gör jag det så tyst jag kan. Vill inte missa ett ord. Ibland kommer jag på mig själv med att hålla andan för att höra berättelsen bättre. Helst vill jag vara vaken dygnets alla timmar och aldrig lämna denna underbara bok.

Som tur är så har min man varit borta i en vecka, men imorgon kommer han hem och ska vara hemma i tre veckor. Kommer han också titta konstigt på mig?


Jag har kommit halvvägs genom boken och jag vill inte veta hur jag kommer känna när den tar slut.

7 kommentarer:

 1. Åh nej du är inte galen, det är ju helt underbart när man fastnat i en ljudbok och inte vill sluta!

  SvaraRadera
 2. Det här låter ju underbart. Jag måste kanske ge det där med ljudböcker en ny chans. Jag älskade det ju när jag var liten. Frågan är bara när jag ska lyssna och om jag kommer hålla mig vaken mer än 5 minuter.

  SvaraRadera
 3. Du är inte galen! Vad härligt att fastna så i en bok!

  SvaraRadera
 4. Du är härligt galen i så fall, tycker jag! Det här är en bok som så många har hyllat och jag MÅSTE se till att få läst snart.

  SvaraRadera
 5. Tack ska ni ha alla för att ni uppmuntrar min galenhet =)

  SvaraRadera
 6. Jag förstår dig! Boken är suveränt bra!! Jag har läst någon bok till av henne, men den var inte alls lika bra. Undra hur de övriga är?? Någon som vet?

  SvaraRadera
 7. Det är en underbar, underbar bok!

  SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!