lördag 16 april 2011

Är porrböcker ett udda intresse?

I helgens jerka vill Annika att vi ska berätta om något ämne, intresse, fobier, hobbyer som har med  "non-fiction" litteratur att göra 


Jag är väldigt svag för före detta strippors/porrskådisars/prostituerades självbiografier och läser allt jag kommer över om dem. Ibland kan man ju dock kanske fråga sig om det verkligen är "non-fiction" det handlar om. Det känns som några av dessa (bland annat Ron Jeremy) kryddar sina historier rätt så rejält. Det är inte bara personliga berättelser jag läser, utan även fakta böcker om porrindustrins för(?) och nackdelar. Jag vet inte varför jag dras så starkt till detta ämne, men det har väl att göra med att det ligger så långt ifrån min vardag som det bara går. Man får kliva in i en värld som man vet att man aldrig kommer få uppleva mer än i pappersform.
Om ni vill fördjupa er mer i ämnet kan jag tipsa om Jenna JamesonsLinda Lovelaces och Ron Jeremys självbiografier. Jennas är rolig och hon skäms verkligen inte för vad hon gör (gjorde), Lindas är grym och många gånger under läsningen mår man illa. Jeremys ska ni nog, som sagt, ta med en nypa salt men den är också kul.

3 kommentarer:

 1. Om du frågar mig så är svaret ett rungande JA :-)

  Vilken fräck klocka du har på din sida, var har du hittat den?

  SvaraRadera
 2. Håller mad Annika om att det nog kan räknas som ett udda intresse. ;)

  Men även jag ha läst Att älska som en porrstjärna när den kom ut. Men det väckte inget fortsatt intresse för mig. Höll mig till mina kokböcker! Men Jenna hade ett spännande livsöde.

  SvaraRadera
 3. Helt klart ett udda intresse :) Men själv läste jag Tracy Lords bok: Nattens Barn med stort intresse. Tyckte att den var helt fantastiskt spännande och intressant. Antagligen som du säger pga av att det ligger så långt ifrån ens egna värld. Att få svar på frågor som hur kan man bli porrstjärna och hur man kan hamna i sådana situationer är jätteintressant.

  SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!