måndag 21 mars 2011

Deckarförfattaren Carolina Gynning

Tydligen ska Carolina Gynning ge ut en ny bok. Det hade jag inte en susning om. Kanske är det inte årets mest efterlängtade släpp, men jag tycker det ska bli intressant. Hon har tidigare skrivit två biografier och nu har hon gett sig på skönlitteratur. Själv säger hon att boken ska klassas som "dirty crime".
Laura- flickan från havet kommer ut i maj.


Att Laura och Vanessa är enäggstvillingar är obegripligt. Inte nog med att Vanessa är en strålande skönhet medan Laura ser ganska alldaglig ut, Vanessa äger och styr över Glory, Sveriges mest framgångsrika magasin, medan Laura guidar besökare på Moderna Museet i Stockholm.
Julen 2004 reser tvillingarna och deras föräldrar till Thailand för att fira pappans 60-årsdag. När föräldrarna dör och Vanessa försvinner under tsunamin, faller det sig nästan naturligt för Laura att ta sin systers plats. Efter alla år i skuggan av den fantastiska Vanessa, kan Laura äntligen stiga fram som den framgångsrika kvinna hon skulle ha varit. Om bara inte hemligheten drabbat henne.

1 kommentar:

  1. Jag känner mig lite fundersam kring Gynnings författarförmågor, men boken låter onekligen spännande. Kanske får läsa den så småningom?!

    SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!