måndag 7 mars 2011

Nu ger jag upp!

Efter att ha läst 3/4 delar av boken ger jag upp! Det är egentligen inget direkt fel på den. "Det är inte du, det är jag". Så känns det. Det är helt enkelt fel tid för mig att läsa den. Jag bryr mig inte om hur det går för personerna, jag struntar i vem som är mördaren och jag är inte intresserad av att få veta hur det går i kärleksaffären. Men det är som sagt mitt eget fel.
När lägger ni ifrån er en bok? Gör ni det?5 kommentarer:

 1. Jag lägger ifrån mig en bok om den inte har fått mitt intresse efter bara sådär 20 sidor. :)

  SvaraRadera
 2. Jag lägger ifrån mig en bok om språket är dåligt, om jag inte känner någon som helst sympati för karaktärerna, om intrigen tråkar ut mig som gör att jag hellre sover i stället för att läsa en sida till.

  Senaste boken jag lade ifrån mig (efter ca 60 sidor) var Uppdrag: Mord av Simon Kernick och så här skrev jag om den: http://alkb.se/farval-simon-kernick.

  SvaraRadera
 3. Jag lägger ifrån mig en bok om jag känner att jag inte alls är intresserad av vad som händer i boken. Eller om det känns som en bok som jag inte kommer tycka om. I och med att jag läser så mycket, och har läst mycket i mitt liv hittills, så börjar jag bli ganska säker på om en bok "passar mig" eller inte. Undantag är recex och bocirkelböcker som jag alltid försöker läsa ut, hur dåligt det än är.

  SvaraRadera
 4. Jag har Fruset ögonblick som ljudbok, får se vad jag tycker om den. Har haft lite svårt att inte läsa klart böcker jag påbörjat men nu slutar jag om jag inte blir fångad direkt.

  SvaraRadera
 5. Annika: Har du och Simon Kernick gjort slut för all framtid? Tycker jag är ganska strongt gjort i så fall.

  FruE: Ja, man borde kanske bli bättre på att läsa böcker som man vet "passar", inte bara sådana som alla andra läser.

  Erika: Hoppas du tycker den är bättre än vad jag gör. Berätta gärna!

  SvaraRadera

Din kommentar betyder mycket för mig. Tack!